marți, 9 aprilie 2013

112 O salvare, va rog !

          Baaa... Pe bune ? In halul asta ?
- Nu te ingrijesti
- Nu-ti pasa de viata ta
- Nu iesi din casa decat la munca
- Nu mai vorbesti cu nimeni
- Nu mai vezi ceva pozitiv in viata
- Nu mai vrei sa auzi nimic
- Nu mai asculti nici un sfat
          Daca ; deci daca esti in pozitia celor de mai sus, AI O PROBLEMA. Grava. Nici nu stiu ce sa-ti spun mai mult. Trei din NU-urile de mai sus, daca le folosesti zilnic, te rog suna-ma. O sa sun personal la urgente pentru tine.

          Nu mai ganditi logic ? De cand "a fi realist" inseamna sa nu mai vezi partea buna a lucrurilor ? Si asta nu-i nimic. Am dat din intamplare peste o persoana care a fost doborata de un impact moral sa zicem, de proportii. Si gata. Nu mai vede nici un motiv de a trai. Nu isi doreste sa moara. Dar nici nu traieste. Te uiti acum ? Cred ca nu. Dar daca te uiti, am un mesaj pentru tine. ESTI UN ZOMBIE. Ma dezgusti TOTAL ! Nu te plac, nu te suport si nu o sa incerc sa te scot din stare. Nici macar in cot nu o sa ma doara de tine si cea mai mare greseala a oamenilor din jurul tau este ca te accepta si prin atitudinea lor, iti sustin starea. Esti un fraier; un retardat. Ocupi spatiul degeaba si daca nu o sa iti revi o sa mori in regrete.

          TRAGIC. Nimic mai mult. Nici nu vreau sa mai continui, pentru ca e degeaba. Stiu ca nu o sa ma asculti. Defapt, stiu ca nu ai ajuns sa citesti pana aici. Pentru ca nu-ti pasa.

          Dar tu, da..tu.. Cel care ai ajuns pana aici, inseamna ca tie iti pasa. Sa fii mandru de tine si sa realizezi cat de importanta e viata ta pentru tine. Daca ai ajuns pana aici ai trecut de o bariera stupid de stupida : ORGOLIUL. Ai stima si te respecti. Asta inseamna ca esti valoros in felul tau. Si altii vor vedea asta. Nu-ti doresc decat mult succes in indeplinirea viselor. Daca ma crezi pe cuvant cu absolut tot ce-am scris, atunci crede-ma :
          Daca ai citit topicul asta de la titlu pana aici, inseamna ca te respecti.
          Daca topicul asta de  pune pe ganduri inseamna ca vrei sa devi mai bun pentru societate.
          Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, inseamna ca esti deja cu un pas in plus.
          Daca faci si urmatorii doi pasi in dezvoltarea ta, inseamna ca te schimbi deja in bine.

Priveste-te atent si da-ti seama unde esti. Iti zic de acum ca probabil esti intre ultimele doua afirmatii. Este bine, chiar foarte bine. Incearca sa avansezi imediat ce-ti dai seama unde te afli. Daca esti deja in ultima faza sau te indrepti rapid spre ea, eu nu pot sa spun decat  RESPECT ! .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu